גלאי רדאר לאופנוע דגם ZZVOOV MOTO
גלאי רדאר ולייזר לאופנועים מוטו-זבוב
מוטו-זבוב הינה המערכת היחידה בעולם שמספקת פתרון משולב לאופנועים/קטנועים, המערכת משלבת בתוכה הגנה בפני רדאר דבורה, הגנה בפני אקדחי לייזר והגנה בפני כל סוגי המצלמות: מצלמות מהירות מצלמות רמזור, מצלמות תחבורה ציבורית ומספקת את כל ההגנות שנדרשות לרוכב הישראלי לקבלת כיסוי והתרעות בפני כל אמצעי האכיפה הנמצאים היום בשירות משטרת התנועה
צוות הפיתוח של חברתינו המונה רוכבים ובשיתוף פעולה עם קהילת רוכבי האופנועים הטמיעו והתאימו את כל מערכות ההגנה וההתרעה לפי דרישת הרוכב הישראלי .
מערכת המוטו זבוב מורכבת ממספר חיישנים שחלקם מותקנים בחלקו הקדמי וחלקם בחלקו האחורי של האופנוע / קטנוע אשר מעניקים פתרון וכיסוי מושלם ב 360 מעלות הן של אקדחי הלייזר והן ברדאר דבורה ובנוסף אפליקציה ייעודית אשר מדווחת לקהילת הרוכבים ללא מגע יד ובצורה אוטומטית ומעבירה את התרעות שמתקבלות ישירות לדיבורית בקסדת הרוכב .
מערכת זבוב תומכת בריבוי שפות: עברית, ערבית, רוסית, אנגלית
ZZVOOV_MOTO